1. De verkoper.
De webwinkel www.byliesbeth.be is eigendom van Liesbeth Vidts, Kloosterstraat 63/2, 9500 Geraardsbergen;
gsm: +32494/77 30 70. BTW nummer: BE 0712.466.788.
2. Toepassing.
Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
3. Prijzen.
3.1 De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
3.2 Byliesbeth kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.
4. Bestelling.
Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling (en eventuele online betaling).
Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van. Byliesbeth behoudt zich het recht een bestelling te weigeren.
5. Betaling.
Betaling kan gebeuren op vijf manieren:
-Via overschrijving op het rekeningnummer BE89 6528 3222 1585 op naam van Liesbeth Vidts en met vermelding van het bestelnummer. Voor internationale betalingen: IBAN: BE89 6528 3222 1585 - BIC: HBKA BE 22. Je bestelling wordt acht dagen gereserveerd. Hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht.
OPGELET : Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat.
-Ook MultiSafePay behoort tot de mogelijkheden.
-Betaling kan ook gebeuren d.m.v. een tegoed- of cadeaubon met vermelding van de code en het bedrag in het daarvoor voorziene vakje.
6. Levering.
Binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan bpost overhandigd.
7. Verzakingsrecht - retourneren.
Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper.
Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.
Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen al dan niet de verzendkosten afgehouden van de refund. Dit natuurlijk enkel indien de totale gehouden bestelling onder de grens van 99€ zit.
8. Risico van verzending.
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via bpost. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.
9. Kwaliteit.
De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • achtergrond

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Lilybet ByLiesbeth | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel